Delicatering A/S er en catering virksomhed, der forsyner storkøkkener, restauranter, supermarkeder og catering virksomheder med delikatesser, salater, dip/sovs, middagsretter, urter, snit-grønt og frugt mm.

Hvem er vi?

Om os

Delicatering A/S er en catering virksomhed, der forsyner storkøkkener, restauranter, supermarkeder og catering virksomheder med delikatesser, salater, dip/sovs, middagsretter, urter, snit-grønt og frugt mm.

Historie

Direktør og grundlægger Mustafa Üstün har sat Delicatering A/S solidt på landkortet i kraft af sin erfaring fra catering og restaurationsbranchen siden 1986. Fra 1986 og frem til i dag har han solgt delikatesse varer både i egne butikker samt produceret og solgt produkter til bl.a. Coop, Meny, 7 Eleven, Magasin, Gate Gourmet, Dansk Catering, Dagrofa, AB Catering, BC catering, Løvbjerg butikker, Kiwi butikker mm.

Produktion

I dag har Delicatering A/S fornøjelsen af fortsat at tilbyde friske kvalitetsprodukter til fødevaremarkedet i 1350 m2 moderne og velholdte produktionsfaciliteter ved det nye grøntorv i Taastrup. Hele produktionsfaciliteten er udstyret med køleanlæg, hvilket gør os i stand til at tilbyde en 100 % sikkerhed for, at varernes temperatur konstant holdes under 5 grader.

Produkter

Blandt de produkter vi i øjeblikket producerer kan nævnes diverse delikatesser, salater, saucer, dressinger med nordisk eller asiatisk præg, spreads i mange varianter til sandwich, forskellige varianter af pesto samt diverse salater med specielt fyldindhold.

Kvalitet og optimering

Vi sikrer os at kvaliteten og smagen er mere end i orden, når vi køber varerne direkte fra producenter i forskellige dele af landet. 

I produktionen har vi et stort fokus på at producere ift. kundens behov, hvilket aflaster kundens arbejde i køkkenet, nedbringer personalebehovet og sikrer dermed at kunden genererer profit. Da vi producerer hver dag kan vi sikre, at vores produkter holder en høj friskhed og kvalitetsstandard til gavn for vores kunders tilfredshed.

Går I med tanker om at udvikle dine egne signatur produkter til dit køkken, så kontakt os gerne for en dialog.

Hvad er vigtigt for os?

Produktudvikling
Vores målsætning er at kunne tilbyde et bredt sortiment af velsmagende produkter i tråd med markedstrend og kundepræferencer. Vi har et stort sortiment og stor erfaring med løbende udvikling af produkter.
Høj standard
Vi er fleksible ift. at levere produkter af høj standard til tiden. Vi har hele tiden fokus på at sikre, at vores kunder får produkter, der lever op til deres ønsker og krav. Det eneste vi ikke går på kompromis med er kvalitet og godt håndværk.
Friske råvarer
Vi har en enkel og grundlæggende tilgang til vores produkter: Høj fyldprocent i primære råvarer samt lav mængde af tilsætningsstoffer. Og de små detaljer gør vi et stort nummer ud af, så det hele "appellerer til appetitten".
Fødevaresikkerhed
Fødevaresikkerhed er en selvfølge og et grundlæggende princip. Vi har konstant fokus på at opretholde den høje standard ift. hygiejne, kvalitet og levering. Vi stiller høje krav til os selv, og vi uddanner løbende vores personale herefter.

Hvem er vores kunder?

Vi er stolte af, at kunne tilbyde friske og lækre produkter til vores kvalitetsbevidste kunder. Blandt vores største kunder kan nævnes: Lidl, Catering Danmark, Kokkens Hverdagsmad, Meny, Kvickly mm.

Vores Team